Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκοσ - Πασ Γιαννινα - ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

Παναθηναϊκοσ - Πασ Γιαννινα - ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG. Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα.

Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG from 4.bp.blogspot.com
Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους.

Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος.

Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός.

Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ20 (14/02/16) | PANATHINAIKOS FC OFFICIAL WEB SITE
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Κ20 (14/02/16) | PANATHINAIKOS FC OFFICIAL WEB SITE from www.pao.gr
Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους.

Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός.

Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα.

Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1990/91 - YouTube
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1990/91 - YouTube from i.ytimg.com
Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός.

Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους.

Ξενόπουλος, βέλεθ, χουάνκαρ, μαουρίσιο, αλεξανδρόπουλος, αϊτόρ, ενγκμπακοτό, αθανασακόπουλος, μακέντα. Στο «απόστολος νικολαϊδης» ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον πασ γιάννινα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ελλάδος. Οι «πράσινοι» του λάζλο μπόλονι που προέρχονται από την εντός. Ο πασ γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και στην πρώτη του υποσχόμενη ευκαιρία στο ματς ευτύχησε να σκοράρει και να… σοκάρει τους πράσινους.

Post a Comment for "Παναθηναϊκοσ - Πασ Γιαννινα - ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG"